Felkeltettük az érdeklődésedet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Mészáros Ádám
Balogh Edit

balogh.edit@ngcore.hu

+36 70 600 22 86

"Ádám vagyok, a Solidius Group egyik alapítója. A cégcsoport Svájcban, Németországban, Ausztriában és Magyarországon rendelkezik irodákkal. Az NG Core meghatározó tulajdonosaként is elsősorban az emberi kapcsolatok területén tudok kiteljesedni. Minden munkavállalót és minden ügyfelet én szelídítek meg.Feleségemmel három gyereket nevelünk. Meg egy kutyát, egy macskát és három gekkót. Síelünk, biciklizünk, kirándulunk. A kávé, a bor és a jó ételek fontosak az életemben, nagyon. Sárga nadrágban szeretek járni."

"Edit vagyok, az egyik "megszelídített" dolgozó. Még nem régen, de annál aktívabban veszek részt a cég jelenének és jövőjének építésében. A cégvezetők jobbkezeként aktív részt vállalok többek között a csapat kialakításában. Felnőtt lányom számára kommunikátorként szintén az emberi kapcsolatok állnak a középpontban. Szeretek kirándulni, úszni, barátokkal jókat beszélgetni. Nagyon fontos az életemben a család. Mottóm Yoda szavaival élve: "Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Csillagok háborúja)"

Zsemlye Kinga
Sudár Roland

zsemlye.kinga@ngcore.hu

+36 30 184 70 15

" A nevem Kinga, de - mióta itt dolgozom - több betűkódot is kaptam (ZEK, ZSEMKI) és már ezekre is hallgatok. A cég alapításától fogva támogatom munkámmal az NG Core csapatát, hogy mindenki a saját feladataira koncentrálhasson, azaz a programozók programozzanak, a gyakornokok tanuljanak. A legjobban Nagymaroson vagy a tengernél érzem magam. Szeretek a természetben futni, igazi könyveket olvasni és a kislányommal Barbie-zni."

"Roland vagyok, az NG Core egyik alapítója. Az RPG programozással 1999-ben ismerkedtem meg, azóta is ez a munkám és a hobbim is egyben. Az NG Core csapatában nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy tudásom legjavát, és a programozás iránti töretlen lelkesedésemet az oktatási programunk keretében átadhatom a gyakornokoknak. Családomat teljesen megfertőztem a sport szeretetével. Szabadidőnkben leginkább a foci, az úszás és a darts jelenti számunkra a kikapcsolódást."

KAPCSOLAT

®

Tel: +36 1 408 8240

székhely: 1134 Budapest,  

Róbert Károly körút, 82 - 84

cégjegyzék szám: 01-09-279063

adószám: 25506699-2-41

e-mail: office@ngcore.hu

CSAPATUNK

Alapítva © 2016


Minden jog fenntartva: NGCore.hu

1134 Budapest, Róbert Károly körút, 82 - 84

Tel: +36 1 408 8240

info@ngcore.hu